Omet al contingut

Víctor Parrado. Unexpected Speaker 2019

fb_Victor Parrado-TEDxEixample

Em dic Víctor Parrado encara que en el món artístic em coneixen com Parrado. Sóc un noi barceloní de 38 anys, fill de pare andalús (Luis) i mare extremenya (MªAngeles) “el mitjà” de tres germans (Luis i Pablo), el qual cridava sempre l’atenció de petita fent gracietes en qualsevol lloc.

“M’agrada ser una persona que estima el que fa, sent el que diu i comparteix el que té”

Després de diversos anys treballant de comercial tot i haver estudiat la carrera de Dret i després d’un 2012 de canvis importants a nivell personal, vaig decidir donar-li un tomb a la meva vida i apostar pel que m’omple: la Comèdia.

I aquí em teniu: pujat a un escenari, oferint la meva essència, buscant sempre la meva millor versió i sobretot compartint estones d’alegria, rialles i somriures amb totes aquestes persones que s’acosten a veure.

Si vols saber amb quina idea ens despertarà la curiositat no et perdis TEDxEixample 2019.

[fusion_button link=”https://www.enterticket.es/eventos/tedxeixample-2019-488148″ text_transform=”” title=”” target=”_blank” link_attributes=”” alignment=”” modal=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” color=”default” button_gradient_top_color=”” button_gradient_bottom_color=”” button_gradient_top_color_hover=”” button_gradient_bottom_color_hover=”” accent_color=”” accent_hover_color=”” type=”” bevel_color=”” border_width=”” size=”” stretch=”default” shape=”” icon=”” icon_position=”left” icon_divider=”no” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]Compra tickets TEDxEixample[/fusion_button]