Em dic Víctor Parrado encara que en el món artístic em coneixen com Parrado. Sóc un noi barceloní de 38 anys, fill de pare andalús (Luis) i mare extremenya (MªAngeles) “el mitjà” de tres germans (Luis i Pablo), el qual cridava sempre l’atenció de petita fent gracietes en qualsevol lloc.

“M’agrada ser una persona que estima el que fa, sent el que diu i comparteix el que té”

Després de diversos anys treballant de comercial tot i haver estudiat la carrera de Dret i després d’un 2012 de canvis importants a nivell personal, vaig decidir donar-li un tomb a la meva vida i apostar pel que m’omple: la Comèdia.

I aquí em teniu: pujat a un escenari, oferint la meva essència, buscant sempre la meva millor versió i sobretot compartint estones d’alegria, rialles i somriures amb totes aquestes persones que s’acosten a veure.

Si vols saber amb quina idea ens despertarà la curiositat no et perdis TEDxEixample 2019.

Compra tickets TEDxEixample