Omet al contingut

Víctor M. Amela. Unexpected Speaker 2019

victor amela tedx eixampleVíctor Amela, barceloní de 1960, és periodista i novel·lista. És decà de la crítica televisiva a la premsa espanyola, que va exercir des de 1984 a “La Vanguardia”, diari en el qual va co-crear fa vint anys “la contra”, pàgina d’entrevistes palpitants (porta 2,500) que no esgoten la seva curiositat.

Col·labora en ràdio i televisió. És autor del breviari “Els Inspiradors d’Amela”, de les novel·les “La filla del capità Groc”, “Amor contra Roma” i “El càtar imperfecte”, i de l’egografia “Casi tots els meus secrets”. Acaba de publicar la novel·la “Jo vaig poder salvar a Lorca”. Enarbola la divisa de Ramon Llull: “Puesto que existimos …, alegrémonos!”

Si vols saber amb quina idea ens despertarà la curiositat no et perdis TEDxEixample 2019.

[fusion_button link=”https://www.enterticket.es/eventos/tedxeixample-2019-488148″ text_transform=”” title=”” target=”_blank” link_attributes=”” alignment=”” modal=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” color=”default” button_gradient_top_color=”” button_gradient_bottom_color=”” button_gradient_top_color_hover=”” button_gradient_bottom_color_hover=”” accent_color=”” accent_hover_color=”” type=”” bevel_color=”” border_width=”” size=”” stretch=”default” shape=”” icon=”” icon_position=”left” icon_divider=”no” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]Comprar tickets TEDxEixample[/fusion_button]