Omet al contingut

UneXpected Minds l’eix temàtic del TEDxEixample 2019

Unexpected minds tedxeixample

UNEXPECTED MINDS és l’eix temàtic del TEDxEixample que viurem el pròxim 22 de març de 2019 a Barcelona.

Si alguna cosa defineix l’Eixample de Barcelona, és que sota l’aparent uniformitat d’un patró quadriculat ideat per Ildefons Cerdà a mitjans del segle XIX, hi ha una quantitat bestial de creativitat inesperada i quotidiana.

Façanes impossibles, carrers imponents i d’altres humils, edificis monumentals i altres d’una sensibilitat coqueta, la basílica de la Sagrada Família, una gran avinguda en diagonal, comerços únics, veïns de tota la vida i nouvinguts que conformen una comunitat complexa i inesperadament rica.

Volem que cada xerrada sigui una descoberta, un pou d’idees, un nou camí. Tornarem boja la teva curiositat i descobrirem junts idees inesperades.

Perquè UneXpected Minds?

Avui podem escoltar una notícia afirmant que un algoritme controla les nostres vides. No ens sorprendrà. Potser ens indignaria o ens faria por, però…

Vivim en un món on la capacitat de sorprendre’ns es dilueix? Una notícia terrible ens afecta uns pocs minuts? Un gran avenç científic ens passa per davant sense pena ni glòria?

Segurament has viscut alguna situació semblant els darrers dies.

Ara bé, també vivim situacions on la simplicitat d’un carrer bonic, el riure encomanadís d’una persona desconeguda o conèixer allò de fascinant que hi ha darrere alguna cosa quotidiana ens sorprèn. Ens fa badar, és el fet inesperat sota les coses comuns el que ens porta a la nostra essència més bàsica. És sovint, en aquesta situació, on redescobrim la nostra capacitat més humana de sorprendre’ns.

Els nostres 9 speakers exploren intensament aquest camp, el que és subtil, senzill i quotidià que és capaç de fer-nos badar. Encendre l’espurna de la nostra curiositat. Voler saber més. Idees que et faran descobrir el punt meravellós de la persona que tens a la vora, de les increïbles capacitats de les persones per despertar els sentiments més purs. Amb els fets més simples. Com ens relacionem, com és el lloc on convivim i qui hi ha darrere aquella persona desconeguda que ens creuem sovint són font d’inspiració per grans pensadors. TEDX SPEAKERS

Els 9 speakers de TEDxEixample et permetran redescobrir el teu dia a dia des de punts de vista molt diferents. La ciència, la comunicació, l’art, l’urbanisme o la convivència formen part del nostre dia a dia i tenim l’oportunitat de fer que sigui meravellós. Si ens deixem sorprendre, clar. Prepara la teva ment per l’inesperat.

UneXpected Minds

[fusion_button link=”https://www.enterticket.es/eventos/tedxeixample-2019-488148″ text_transform=”” title=”” target=”_blank” link_attributes=”” alignment=”” modal=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” color=”default” button_gradient_top_color=”” button_gradient_bottom_color=”” button_gradient_top_color_hover=”” button_gradient_bottom_color_hover=”” accent_color=”” accent_hover_color=”” type=”” bevel_color=”” border_width=”” size=”” stretch=”default” shape=”” icon=”” icon_position=”left” icon_divider=”no” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]Compra tickets TEDxEixample[/fusion_button]