Omet al contingut

Un any convuls, un any audaç, un any de reinici!

A finals de novembre, l’equip de TEDxEixample vam dissenyar un botó vermell de reinici. De reinici de temporada després d’una llarga pandèmia que ens va portar a parar-ho tot, a aturar les nostres rutines i maneres de viure durant un llarg període. Un botó vermell que ens remetia al botó per arrencar, per tornar a rodar, per posar-nos en marxa una altra vegada.

El nostre objectiu era i és generar espais de reflexió i xerrades on compartir idees amb tots vosaltres amb una perspectiva crítica i diversa però alhora inspiradora. Volíem i volem aportar una millora a la nostra comunitat en àrees com: la relació que tenim les persones amb la tecnologia, amb l’economia, amb l’art, amb el lloc on vivim i la manera com ens relacionem amb els altres i amb nosaltres mateixos .

TEDxEixample 2022 think_bold1

Aquest any i sota el lema #thinkbold (pensa audaç) i en un dels espais de disseny més emblemàtics de Barcelona, ​​el Disseny Hub, vam voler acostar-vos ponents amb idees audaces que us aportessin noves perspectives sobre temes diversos, que us generessin un pensament crític sobre allò que ens envolta, ja fos en l’àmbit digital, científic, artístic, d’intel·ligència artificial, de lideratge, de diversitat… en un gran esdeveniment que va tenir lloc el mes de març passat.

Cliqueu al link per visionar l’esdeveniment.

També, al preciós espai de l’Attico Bogatell al barri del Poblenou, hem ofert els anomenats TEDxSalons, xerrades en format més petit on es pot interactuar amb l’orador/a de forma molt propera. Xerrades que han tractat sobre el Greenwhashing, el SROI (Social Retorn of Investment), sobre noves oportunitats de desenvolupament de la joventut a Àfrica, sobre la relació que tenim amb l’oceà i el món marí

Si no vau tenir l’oportunitat de veure aquestes xerrades, al link podeu accedir als TEDxSalons.

Ara és temps de descans i de vacances per renovar energies i pensar nous reptes i propostes.

Des de TEDxEixample us emplacem a retrobar-nos una altra vegada al setembre amb un TedxSalon molt interessant sobre moda sostenible i reciclatge creatiu amb Silvia Calvo.

Bon estiu!!