La tecnologia canvia la nostra manera de viure i relacionar-nos. Quins reptes se’ns presenten com a societat?

Segons Bauman, tot el que tenim és canviant i amb data de caducitat en comparació amb les estructures fixes del passat. El repte és explicar el funcionament de la societat actual i determinar la relació de les persones amb conceptes com l’amor, la feina o l’educació.

En aquest TEDxEixampleSalon podràs compartir, qüestionar i debatre sobre aquest tema amb dos experts en un nou format. Les idees tenen un poder transformador quan s’amplifiquen amb multitud de veus diferents i en aquesta ocasió la teva tindrà una rellevància especial.

Comptem amb dues de les veus més rellevants en aquest camp, speakers en multitud de fòrums i en TEDx. No deixis escapar l’oportunitat de posar les teves idees sobre la taula en aquest àgora.

Joan Vinyets speaker TEDx, expert en Innovació basada en les persones i cofundador de DonandMerit. Dissenyador, Antropòleg, i Doctor en Comunicació Social. Ha estat un dels pioners a Europa a aplicar la combinació de mètodes de business anthropology i design thinking per a empreses i organitzacions. La seva experiència professional rau en investigar experiències d’usuari i generar insights per impulsar estratègies d’innovació (en màrqueting, branding,NPD, servitización, cultura i organització). Ha desenvolupat projectes per a empreses, organitzacions i institucions a Europa, Amèrica, Àfrica i Àsia. En l’àmbit acadèmic, és professor visitant en diverses universitats i escoles de disseny i de negoci. També és conferenciant habitual en esdeveniments sobre innovació, disseny i cultura.

Alfred Batet speaker i expert en IoT. Enginyer Telemàtic per la UPC, enginyer de Telecomunicació per la Universitat Ramon Llull i Executive Màster, especialitat de Màrqueting i Vendes per ESADE. Té més de 18 anys d’experiència en desenvolupament de nous productes i serveis punters en els sectors IT, Telco i industrial. El seu focus és entendre l’impacte de les tecnologies disruptives en els negocis, imaginar futurs possibles i fer que aquests succeeixin, sempre amb un enfocament centrat en la societat, amb l’objectiu de generar un canvi positiu, sostenible i competitiu. Actualment és el responsable corporatiu estratègia i innovació de negoci del Grup Simon.

Com ja és tradició en al final de l’esdeveniment podrem fer un brindis en un entorn de luxe a la terrassa de Aticco Verdaguer. Un luxe de pati interior d’illa a l’Eixample de la ciutat

T’esperem a Aticco Verdaguer el dia 21 de novembre a les 19.00h registrar-te aquí

Compra tu entrada

Agenda:

18:30 Obertura de portes

19:00 Àgora i debat

20:00 Networking cortesia dels nostres patrocinadors

21:00 Visita l’espai Aticco Verdaguer.

Recorda! El que succeeix en un TEDxEixampleSalon no es grava en vídeo així que si vols saber què succeirà hauràs de venir a l’esdeveniment.