Omet al contingut

TEDxEixampleSalon amb Joan Vinyets i Alfred Batet

La tecnologia canvia la nostra manera de viure i relacionar-nos. Quins reptes se’ns presenten com a societat?

Segons Bauman, tot el que tenim és canviant i amb data de caducitat en comparació amb les estructures fixes del passat. El repte és explicar el funcionament de la societat actual i determinar la relació de les persones amb conceptes com l’amor, la feina o l’educació. 

En aquest TEDxEixampleSalon podràs compartir, qüestionar i debatre sobre aquest tema amb dos experts en un nou format. Les idees tenen un poder transformador quan s’amplifiquen amb multitud de veus diferents i en aquesta ocasió la teva tindrà una rellevància especial. 

Comptem amb dues de les veus més rellevants en aquest camp, speakers en multitud de fòrums i en TEDx. No deixis escapar l’oportunitat de posar les teves idees sobre la taula en aquest àgora. 

Joan Vinyets speaker TEDx, expert en Innovació basada en les persones i cofundador de DonandMerit. Dissenyador, Antropòleg, i Doctor en Comunicació Social. Ha estat un dels pioners a Europa a aplicar la combinació de mètodes de business anthropology i design thinking per a empreses i organitzacions. La seva experiència professional rau en investigar experiències d’usuari i generar insights per impulsar estratègies d’innovació (en màrqueting, branding,NPD, servitización, cultura i organització). Ha desenvolupat projectes per a empreses, organitzacions i institucions a Europa, Amèrica, Àfrica i Àsia. En l’àmbit acadèmic, és professor visitant en diverses universitats i escoles de disseny i de negoci. També és conferenciant habitual en esdeveniments sobre innovació, disseny i cultura.

Alfred Batet speaker i expert en IoT. Enginyer Telemàtic per la UPC, enginyer de Telecomunicació per la Universitat Ramon Llull i Executive Màster, especialitat de Màrqueting i Vendes per ESADE. Té més de 18 anys d’experiència en desenvolupament de nous productes i serveis punters en els sectors IT, Telco i industrial. El seu focus és entendre l’impacte de les tecnologies disruptives en els negocis, imaginar futurs possibles i fer que aquests succeeixin, sempre amb un enfocament centrat en la societat, amb l’objectiu de generar un canvi positiu, sostenible i competitiu. Actualment és el responsable corporatiu estratègia i innovació de negoci del Grup Simon.

Com ja és tradició en al final de l’esdeveniment podrem fer un brindis en un entorn de luxe a la terrassa de Aticco Verdaguer. Un luxe de pati interior d’illa a l’Eixample de la ciutat

T’esperem a Aticco Verdaguer el dia 21 de novembre a les 19.00h registrar-te aquí

[fusion_button link=”https://www.enterticket.es/eventos/tedxeixamplesalon-21112019-154749″ text_transform=”” title=”” target=”_blank” link_attributes=”” alignment=”” modal=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” color=”default” button_gradient_top_color=”” button_gradient_bottom_color=”” button_gradient_top_color_hover=”” button_gradient_bottom_color_hover=”” accent_color=”” accent_hover_color=”” type=”” bevel_color=”” border_width=”” border_radius=”” border_color=”” border_hover_color=”” size=”” stretch=”default” icon=”” icon_position=”left” icon_divider=”no” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]Compra tu entrada[/fusion_button]

Agenda:

18:30 Obertura de portes

19:00 Àgora i debat 

20:00 Networking cortesia dels nostres patrocinadors 

21:00 Visita l’espai Aticco Verdaguer. 

Recorda! El que succeeix en un TEDxEixampleSalon no es grava en vídeo així que si vols saber què succeirà hauràs de venir a l’esdeveniment.