Omet al contingut

TEDxEixampleSalon amb Guillem Bargalló

STOP al SocialWashing: Guillem Bargalló

Des del 2020, la gent és més conscient de l’impacte de l’activitat humana al planeta, de les conseqüències del canvi climàtic i de la necessitat de transformar el nostre model de consum per salvar tant el món on vivim com la vida humana.

Tot això ha suposat un canvi en les persones consumidores i en les seves decisions de compra. Ara és cerca alguna cosa més enllà de la marca, el producte o el servei. Paraules com: propòsit, valors, BCorp o economia d’impacte han aparegut en el dia a dia de les marques.

Però tot i l’esforç, moltes d’elles encara no estan preparades per reduir el seu benefici econòmic i transformar els seus processos productius, materials, etc. És a dir, les marques comuniquen accions on mostren la seva preocupació per aquests problemes globals, però sense transformar realment el seu dia a dia productiu. Són accions de maquillatge, de socialwashing que s’han d’erradicar i convertir-se en accions d’impacte real.

Aquest canvi real serà beneficiós pel bé comú i alhora per la pròpia marca que vol seguir fidelitzant una audiència cada vegada més informada, conscient i preocupada per la petjada que aquestes mateixes marques deixen en el nostre planeta

Guillem Bargalló Torrent és el creador d’El Bien Social, el mitjà de comunicació especialitzat en la difusió d’empreses i projectes d’impacte social i ambiental. Professor i consultor en màrqueting i branding sostenible, porta els darrers 6 anys de la seva vida dedicat a treballar per conscienciar les persones sobre la importància de crear empreses que generin un impacte positiu a la nostra societat i Planeta. A més, dirigeix ​​el podcast “Descobrint la Sostenibilitat”, que pots escoltar a El Bien Social o en altres plataformes d’àudio.

L’esdeveniment serà el dia 9 de febrer a les 19.00ha Aticco Bogatell. C/ Pallars 108. 08018 Barcelona.

Per assistir a aquest TEDxEixampleSalon tindrem garantides totes les condicions d’higiene i  seguretat de l’espai. 

Recordeu que la VOSTRA aportació és per cobrir els costos essencials de l’esdeveniment. Ningú de l’equip ni cap dels oradors reben cap retribució per participar a TEDxEixample.

 Ara més que mai, la vostra contribució ens permetrà mantenir actiu TEDxEixample. Hem posat a la vostra disposició dos tipus d’entrada. L’Entrada Estàndard que inclou l’accés a l’esdeveniment i networking. I l’Entrada Donor que inclou el mateix que l’anterior, però on hi col·labores una mica més en aquest projecte, que també mola

Agraïm a Aticco la seva increïble col·laboració: