Omet al contingut

TEDxEixample #ShapeYourNewWorld

Els voluntaris de TEDxEixample volem seguir donant veu a persones amb Idees interessants encara que estiguem en una situació complicada. El dia 12 de desembre de 2020 a les 18.00 hores t’esperem amb tota la nostra energia.

  • Aquest esdeveniment s’emetrà de forma virtual i gratuïta desde Barcelona per tot el món.
  • S’ha organitzat de forma 100% remota. Fent un exercici de responsabilitat ni els voluntaris, ni els oradors, ni els patrocinadors ens hem reunit presencialment. Això suposa un gran repte organitzatiu però volem transmetre que siguin quines siguin les circumstàncies aquí estarem per seguir donant veu a les Idees.
  • Som una organització sense ànim de lucre. Ni els voluntaris ni els oradors cobren per la seva participació. Els costos tècnics i de llicències de programari es sufraguen per 2 patrocinis. Linka, l’empresa que realitza l’emissió i producció i BBVA com a patrocinador principal amb una aportació econòmica que ens ajuda amb els costos de d’estructura i programari.
    L’esdeveniment:

Nom: Shape Your New World  Hashtag: #ShapeYourNewWorld

Data: 12 de desembre 2020

Hora: de 18.00 a 20.00

Tema: Segurament tenim més consciència que mai per impulsar un canvi propi i per canviar el nostre Món però al mateix temps estem sense brúixola, sense valors sòlids que ens indiquin cap a on anem.  Davant els grans reptes que tenim volem conèixer la forma i la solidesa del nostre món. Quins límits té? Què hi ha de immutable? De creïble? De veritable?

Et fas preguntes? Estàs a punt per refer el teu món #ShapeYourNewWorld

Speakers:

Albert Serra. Especialista en digitalització Cultural de l’agència catalana de patrimoni
Joan Clotet. Humanista Digital
Carme Ruscalleda i Raül Balam. Xefs
Gisela Detrell. Dr Ing., part del projecte Nüwa. Una Ciutat sostenible al planeta Mart
Pedro Siri: Estudiante.
Núria Florensa. Jove de 15 anys activista ambiental.

Aquest esdeveniment posem en marxa un nou programa ple de reptes. Empoderem als joves talents, l’element diferencial:

Aquesta edició inclou un ingredient extra molt poderós. Fem el llançament de  la iniciativa TEDed Clubs. Un programa gratuït dissenyat per TED que s’enfoca en joves d’entre 8 i 18 anys. La seva finalitat és proporcionar un espai de creació que inciti els joves a trobar les seves passions, a convertir-les en idees accionables i a comunicar amb passió. Tot això en una comunitat global en la que més de 2 milions de joves comparteixen aquesta missió.

Els líders, creadors i pensadors de el futur seran aquests joves. La nostra obligació és donar-los aquests espais. En TEDxEixample estem tan convençuts d’això que anem més enllà. No esperarem que siguin adults per escoltar-los, ho farem ara. Tenen idees, tenen criteri i el futur és seu. Els anem a escoltar avui per deixar-los un món millor. El món que ells volen. Si ets estudiant, docent o vinculat d’alguna forma al món educatiu no formal no et voldràs perdre ser part d’aquesta proposta. Inspira els més joves a contribuir, a involucrarse i estem segurs que serás tú qui en sortirà més meravellat.

A TEDxEixample estem disposats a posar el nostre cor i feina en aquest programa i tenim la immensa sort de comptar a un voluntariat molt especial. L’ Associació Espiral , referents en innovació educativa, posa part dels seus voluntaris i esforços en l’impuls dels TED-ed Clubs, sense cap dubte un aval que garanteix la potencia del programa. T’ho explixcarem amb molt més detall durant l’esdeveniment.

Amb el suport com Impulsor d’Idees principal de: