Omet al contingut

TEDxEixample Salon amb Carl Honoré

Carl Honoré, escocès de naixement i canadenc d’adopció, col·labora en nombrosos mitjans de la premsa escrita (The Economist, Observer, American Way, National Post, Globe and Mail, Houston Chronicle, Miami Herald …). El seu primer llibre, Elogi de la lentitud, va ser un èxit de vendes internacional. En 2005 va ser la idea principal de la seva xerrada TED i ja porta 2,8 milions de reproduccions. Carl Honoré és un divulgador de llarga trajectòria. Les seves tesis no passen desapercebudes. Les seves obres s’han traduït a 35 idiomes i ja ha venut gairebé un milió d’exemplars a tot el món.

Segons Carl Honoré, avui dia, arribem a cotes de longevitat abans impensables amb una alta qualitat de vida, el tema d’envellir -i envellir bé- és un assumpte d’interès de tots. El culte a la joventut és una de les obsessions més recurrents de la nostra societat. En conseqüència, molta gent viu obsessionada per lluitar contra l’envelliment i això es tradueix en una indústria (cosmètica, estètica …) que mou cada any milions d’euros. La vellesa, antany sinònim de respectabilitat i experiència, ha adquirit en les últimes dècades valors pejoratius. Carl Honoré surt ara en defensa de l’envelliment sense estereotips ni complexos. Exalça el valor de l’experiència i dignifica l’complir anys.

Aquest esdeveniment se celebrarà en un dels llocs més exclusius i inspiradors de la ciutat. Que el Club Soho House Barcelona obri les seves portes és una oportunitat que no hauries de deixar escapar.

Agenda:

18:30 Obertura de portes
19:00 Projecció de la xerrada TED de Carl Honoré, conversa format TEDxEixampleSalon i diàleg amb els assistents.

20:00 Networking cortesia dels nostres patrocinadors i signatura de llibres.

21:00 Possibilitat de visitar els racons més exclusius del Soho House Barcelona

Recorda! El que succeeix en un TEDxEixampleSalon no es grava en vídeo així que si vols saber què succeirà hauràs de venir a l’esdeveniment.