Omet al contingut

TEDxEixample es posposa al 13 de Novembre de 2020

Hola TEDx’er!

Esperem que tant tu com les persones que vols estigueu bé i fora de perill del COVID-19. Són setmanes molt complicades. Estem passant una difícil situació que ens obliga a tots a extremar les mesures d’higiene i de distanciament social.

És per això que hem decidit posposar TEDxEixample previst per al 22 de maig de 2020 al 13 de novembre de 2020.

Gairebé tots els speakers i patrocinadors que tenim confirmats per l’esdeveniment de el 22 de maig han confirmat també per al 13 de novembre. Estem segurs, doncs, què l’experiència del TEDxEixample de novembre serà igual o millor que la que teníem prevista al maig.

En qualsevol cas, si vas comprar la teva entrada per al maig però no pots assistir el 13 de novembre, podem abonar-te l’import de l’entrada si ho demanes directament a escrivint a hola@tedxeixample.com. Digues-nos el teu nom complet, DNI i el mail amb el que vas comprar l’entrada. En base a les condicions legals que figuren en la teva entrada pots cancel·lar la teva entrada fins a 30 dies abans de l’esdeveniment i per tant allarguem aquest termini fins al dia 13 d’octubre.

Si pots assistir el 13 de novembre no cal que facis cap gestió. L’entrada que vas comprar és totalment vàlida. 

També tens l’opció, si ho desitges, de canviar de nom l’entrada, si la vols regalar o transferir a algú que coneixes. Aquesta opció és gratuïta i la pots realitzar a través d’aquest enllaç https://venta.enterticket.es/cambios

Ens encantarà veure’t el dia de 13 de novembre per poder celebrar JUNTS el segon TEDxEixample! 

Mentrestant, i adaptant-nos a la situació de confinament, volem convidar-te als esdeveniments gratuïts i online que realitzarem en els pròxims dies:

Molt aviat us anunciarem converses en línia amb alguns dels speakers de 2019. També estem organitzant un TEDxEixample 100% virtual amb nous speakers que tinguin idees que compartir.

Segueix-nos en les nostres xarxes socials per no perdre’t cap d’aquestes noves iniciatives i Moltes gràcies per la teva confiança!

Fins aviat i cuida’t molt:

Pau Samo i Guerra

Llicenciatari de TEDxEixample