Omet al contingut

Sylvia Calvo TEDxEixample Salon

Quina relació hi pot haver entre els sacs de cafè i les peces sostenibles i elegants de Sylvia Calvo BCN? Què cal fer per minimitzar l’impacte social, econòmic i mediambiental que provoca la indústria tèxtil? Què significa economia circular?

Vine a escoltar Sylvia Calvo, un referent del tema de la moda sostenible, el proper dimecres 14 de setembre, en un nou TEDxSalon organitzat per TEDxEixample a Attico Verdaguer (atenció al canvi d’ubicació).

Sylvia Calvo BCN aposta per una alternativa responsable al negoci de la moda tradicional, amb la creació de peces i complements, a partir de materials de rebuig que transforma en peces úniques i elegants.

El 2015, va fundar “Sylvia Calvo BCN”, una marca de moda ètica i ecològica creada a Barcelona. Va dissenyar les primeres peces i complements a partir de sacs de cafè usats i originals. Sylvia aconsegueix transformar materials usats i de rebuig i donar-los una nova vida. Tot el procés de fabricació és artesanal i es fa a Barcelona.

Sylvia Calvo és membre de la junta de ModaFad, Gremi Artesà Tèxtil de Catalunya i PIMEC, i també membre de la comissió d’Economia Circular de PIMEC.

A més, Sylvia ha cofundat l’Associació sense ànim de lucre “Moda Sostenible Barcelona” (MSBCN), la primera associació d’aquest tipus a Espanya, per promoure els beneficis de la moda sostenible, la creació, la producció i la venda, i apropar-la als consumidors.

Us hi esperem.