Skip to content

Sobre TED/TEDx

TED és una organització sense ànim de lucre dedicada a difondre idees (Idees Worth Spreading). Va començar com una conferència a Califòrnia el 1984. Des de llavors, TED ha crescut per donar suport a les idees que canvien el món amb multitud d’iniciatives. Són les conegudes TED talks.
En les conferències TED es demana als principals pensadors i creadors del món donar una xerrada sobre les seves idees o la seva forma de veure el món.
Roger Ebert, Sheryl Sandberg, Bill Gates, Elizabeth Gilbert, Benoit Mandelbrot, Philippe Starck, Sir Ken Robisson, Ngozi Okonjo-Iweala, Brian Greene, Isabel Allende i l’exprimer ministre britànic Gordon Brown i molts altres han estat Speaker TED.
Seguint l’esperit TED de difondre idees que mereixen la pena, TEDx és un programa d’esdeveniments locals autoorganitzats que reuneix persones per compartir una experiència TED. L’objectiu és provocar discussions profundes i d’aquesta manera, generar connexions entre el grup d’assistents, seguidors i speakers. Aquests esdeveniments locals autoorganitzats utilitzen la marca TEDx, on la “X” significa: Esdeveniment organitzat independentment.
L’organització TED ha concedit la llicència per fer una sèrie d’esdeveniments TEDx a la ciutat de Barcelona sota la marca TEDxEixample.

Former Team members

TEDxEixample està organitzat per un equip de persones sense cap ànim de lucre. Ens uneix la necessitat contínua d’aprendre, l’actitud inquieta de crear i l’esperit crític. Per la nostra banda, no només tenim la intenció d’organitzar TEDxEixample un cop a l’any, tenim altres propostes que mantindran aquest esperit al llarg de el temps, sobretot entre els més joves, que són el nostre futur.
Uneix-te a la gran aventura de el coneixement i la innovació! La recompensa que rebràs no té preu.