Omet al contingut

SAVE THE DATE TEDxEixample 2019 – 22 de març

save the date TEDx Eixample

SAVE THE DATE TEDX eixample

Save the date TEDx Eixample

Reserva el 22 de març de 2019 a la teva agenda!

On tindrà lloc TEDxEixample 2019?

A l’Antiga Fàbrica Estrella Damm, a l’Eixample de Barcelona.

La primera edició TEDxEixample comptarà amb un increïble panell de speakers, amb idees i històries que recullen la diversitat i creativitat de l’Eixample.

Deixa que t’inspirin les idees que mereixen ser compartides i forma part d’aquesta comunitat local orgullosa de la ciutat de Barcelona.

Les entrades es posaran a la venda aviat, així que assegurat que la data queda al teu calendari.

Durant les setmanes vinents, anirem actualitzant el nostre lloc web amb més informació sobre el tema, speakers i més.

[fusion_button link=”https://tedxeixample.us18.list-manage.com/subscribe?u=3c62954a07eadbede18ee8a35&id=b09f222dc4″ text_transform=”uppercase” title=”” target=”_blank” link_attributes=”” alignment=”center” modal=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” color=”default” button_gradient_top_color=”” button_gradient_bottom_color=”” button_gradient_top_color_hover=”” button_gradient_bottom_color_hover=”” accent_color=”” accent_hover_color=”” type=”” bevel_color=”” border_width=”” size=”” stretch=”default” shape=”” icon=”” icon_position=”left” icon_divider=”no” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””] Places limitades: subscriu-te a TEDx Eixample i seràs el primer a comprar l’entrada! [/fusion_button]