Omet al contingut

Rafael Cobo a TEDxEixample Salon

DIMARTS 13 de JUNY, tindrem un NOU SALON, -format proper i dinàmic-.a l’espai Impact HUB Barcelona, c/ de Pujades, 94, 96, 08005 Barcelona

Ens trobarem amb en Rafael Cobo, consultor Senior y Regenerative Lead en Impact Hub Madrid. Una persona que ha dissenyat projectes com l’impuls regeneratiu d’organitzacions, comunitats i fins i tot ciutats i que ens parlarà sobre el lideratge regeneratiu i l’Art of Hosting. 

En Rafael Cobo s’ha format en disseny regeneratiu (Regenerative Practitioner, TRP- Regenesis Group y con Carol Sanford), en Procés U y Art of Hosting. Format com a consultor en mindfulness i professor de ioga meditatiu. MBA (IE Business School), Programa Superior de Dirección en Responsabilidad Corporativa (IE) –nº 1 de la seva promoció-  i Programa Superior en EERR i Sostenibilidad (EOI). 

Té més de 10 anys d’experiència directiva i executiva en àrees d’estratègia, màrqueting e innovació de producte/servei (design thinking) en empreses multinacionals (GE, Genworth Financial, Grupo Pikolin, AbbVie), així com en el tercer sector (Fundación Botín, Fundación Hazloposible, Smart CSOs- Civil Society Organizations). 

Fundador de Neelabs, consultoria enfocada en impacte sistèmic i de Bienser, centrada en lideratge conscient. 

No us perdeu aquest salon de juny. 

Us hi esperem.