Omet al contingut

Primer esdeveniment TEDxEixample per fans de TED

Els TEDxSalon són petits esdeveniments que es fan al llarg de l’any de forma recurrent i mantenen a la comunitat TEDx connectada. Es celebren entre els esdeveniments TEDx “normals”. Són un tipus únic de reunió que els organitzadors TEDx promouen i permet que la conversa continuï, en persona i en un entorn de networking ideal.

Aquestes reunions van començar reunint amics  per veure xerrades TED a la sala d’estar de la Patricia Zougheib a Beirut, Líban. Actualment, els TEDx Salon han evolucionat cap a reunions entre persones no conegudes entre elles i que demanen formar part d’aquests animats debats. La Patricia Zougheib diu que els debats han obert la ment de molta gent i han inspirat grans canvis a la seva comunitat.

Davant la versatitlitat i l’èxit d’aquestes trobades la organització TED va obrir un nou format de llicencia per realitzar aquest tipus d’esdeveniments. Ara es fan esdeveniments molt petits i íntims o d’altres on es reuniexen milers de persones, com per exemple l’últim TEDxValladolidSalon.

TEDxEixample comença la seva activitat el proper mes de gener amb un esdeveniment Salon que serà molt especial.

Aviat donarem tota la informació però et podem avançar que serà un format petit, íntim i es podrà assitir únicament per invitació expressa. Si vols assitir t’has de subscriure al nostre newsletter i rebràs la invitació passades les vacances de Nadal, on també coneixeràs tots els detalls. Si ets fan de TED i TEDx no t’ho voldràs perdre. Registra’t ara!!

[fusion_button link=”https://tedxeixample.us18.list-manage.com/subscribe?u=3c62954a07eadbede18ee8a35&id=b09f222dc4″ text_transform=”” title=”” target=”_blank” link_attributes=”” alignment=”” modal=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” color=”default” button_gradient_top_color=”” button_gradient_bottom_color=”” button_gradient_top_color_hover=”” button_gradient_bottom_color_hover=”” accent_color=”” accent_hover_color=”” type=”” bevel_color=”” border_width=”” size=”” stretch=”default” shape=”” icon=”fa-envelope far” icon_position=”left” icon_divider=”yes” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]Subscriu-te Aquí!![/fusion_button]