Omet al contingut

Pedro Siri

Sóc Pedro Siri, tinc 17 anys, vaig néixer el 2 de juliol de 2003 a la Ciutat Autònoma de Buenos Aires on vaig viure els meus primers 4 anys. Avui visc amb els meus pares, Andres i Martina, i les meves germanes, Ana i Juana de 14 i 9 anys, a la ciutat de Campana on actualment estic acabant  de cursar el meu cinquè any de secundària a l’Escola Tècnica Roberto Rocca.

Des de petit m’encanta fer esport, vaig jugar a futbol, handbol, natació, tennis entre d’altres. Finalment, em vaig decidir pel taekwondo i estic a punt per fer el meu primer examen per cinturó negre. Fa uns anys em vaig adonar que la meva passió era dibuixar, és el que més m’agrada, porto 5 anys fent-ho i no penso deixar-ho.

Sempre he estat súper curiós, sobretot amb la tecnologia i les màquines. Amb un pare enginyer tenia a algú a qui podia explicar els meus dubtes tot el temps. Encara segueixo sent així, però com ja sóc més gran vaig intentant aprendre i descobrir més pel meu propi compte.

Una cosa que he canviat molt, es la forma de relacionar-me amb altres persones. Els meus pares m’expliquen com de nen saludava a tothom pel carrer des del cotxet quan sortíem a passejar, però, actualment em costa apropar-me i conèixer gent nova.

Fa 2 anys vaig entrar a el món de TED i vaig quedar fascinat, em va ajudar a conèixer altres persones, vaig aprendre un munt de coses noves i ara em pregunto fins on arribaré durant  aquest gran recorregut?

#ShapeYourNewWorld