Paula compta amb una sòlida formació i experiència professional que li permet tenir una visió global dels negocis. D’exercir durant anys l’advocacia, ha passat a muntar la seva pròpia consultora de Màrqueting Jurídic i Marca Personal i Corporativa + MoreThanLaw i, en paral·lel, pel seu estil de vida saludable i afició a l’esport, ha creat la seva pròpia marca: VivircorRiendo.

És 100% emprenedora, consultora i docent de Màrqueting Jurídic i Marca Personal en entorns d’alta competició.

paula fdz-ochoa

Ha estat advocada en MAZARS i GARRIGUES, gerent en Legalitas i Head of Business Development a ROCA JUNYENT. Llicenciada en Dret i diplomada en Econòmiques (ICADE), Postgrau en Administració i Direcció d’Empreses (Pompeu Fabra), PDD en IESE i Programa de Direcció de Màrqueting i Vendes Digital a ESADE. És membre del Comitè de Direcció de Legálitas LAB, de la Junta Directiva d’Inkietos, del Comitè de Benestar de l’Institut de la Salut Mental de l’Advocacia i de l’Associació Women in a Legal World.

Docent en diverses universitats, speaker habitual en fòrums empresarials i autora d’ebooks i nombrosos articles de màrqueting, marca personal, emprenedoria i benestar. En el sector esport, és ambaixadora de nombroses marques i projectes solidaris i ha col·laborat amb associacions com el Comitè Olímpic Espanyol, Reial Federació Espanyola Esports d’Hivern, Reial Federació Espanyola d’Atletisme o la Liga4Sports.

És protagonista i coautora d’una de les històries del Llibre “La Muntanya i la vida”, llibre Ediciones Desnivel 2018, amb relats que mostren la muntanya com enorme catalitzador d’emocions

Si vols saber amb quina idea ens despertarà la curiositat no et perdis TEDxEixample 2019!

Comprar tickets TEDxEixample