Paula compta amb una sòlida formació i experiència professional que li permet tenir una visió global dels negocis. D’exercir durant anys l’advocacia, ha passat a muntar la seva pròpia consultora de Màrqueting Jurídic i Marca Personal i Corporativa + MoreThanLaw i, en paral·lel, pel seu estil de vida saludable i afició a l’esport, ha creat la seva pròpia marca: VivircorRiendo.

És 100% emprenedora, consultora i docent de Màrqueting Jurídic i Marca Personal en entorns d’alta competició.

paula fdz-ochoa

Ha estat advocada en MAZARS i GARRIGUES, gerent en Legalitas i Head of Business Development a ROCA JUNYENT. Llicenciada en Dret i diplomada en Econòmiques (ICADE), Postgrau en Administració i Direcció d’Empreses (Pompeu Fabra), PDD en IESE i Programa de Direcció de Màrqueting i Vendes Digital a ESADE. És membre del Comitè de Direcció de Legálitas LAB, de la Junta Directiva d’Inkietos, del Comitè de Benestar de l’Institut de la Salut Mental de l’Advocacia i de l’Associació Women in a Legal World.

Docent en diverses universitats, speaker habitual en fòrums empresarials i autora d’ebooks i nombrosos articles de màrqueting, marca personal, emprenedoria i benestar. En el sector esport, és ambaixadora de nombroses marques i projectes solidaris i ha col·laborat amb associacions com el Comitè Olímpic Espanyol, Reial Federació Espanyola Esports d’Hivern, Reial Federació Espanyola d’Atletisme o la Liga4Sports.

És protagonista i coautora d’una de les històries del Llibre “La Muntanya i la vida”, llibre Ediciones Desnivel 2018, amb relats que mostren la muntanya com enorme catalitzador d’emocions

Si vols saber amb quina idea ens despertarà la curiositat no et perdis TEDxEixample 2019!