PATROCINADOR PRINCIPAL

bbva tedx eixample

Aquest any organitzem TEDxEixample a Barcelona, i com a acte sense ànim de lucre busquem la complicitat d’empreses i organitzacions per a patrocinar-lo. Per ser “Impulsors d’Idees”. Les fórmules i les aportacions poden fer-se de múltiples formes i ens agrada poder explicar-ho en detall. Si está interessat en participar, li proporcionarem la informació sobre els ponents, el tipus de públic al qual ens dirigim i quin és el benefici que aportem a la nostra societat.

Aquest any estem treballant molt en grans avenços qualitatius. L’equip de TEDxEixample vol sumar esforços amb organitzacions que vulguin impulsar idees i crear un esdeveniment TEDx referent a nivell mundial.

Descarrega aquests 2 documents per tenir una idea més clara.

Contacta amb nosaltres a través de:

Email: hola@tedxeixample.com

Telèfon: +34 650 522 783

Et posarem al corrent de tota la informació

Aquest treball només és real quan hi ha empreses o institucions que ens ajuden a fer-ho possible.

TEDxEixample es realitza sota llicència otorgada per TED. La metodologia TED (Technology, Entertainment, Design) són conferències inspiradores que serveixen per compartir coneixement i idees que valen la pena difondre. Impulsades per una sèrie de persones sense ànim de lucre, són conferències multidisciplinars, motivadores i amb un toc d’humor que busquen impactar a l’audiència amb temes de negocis, emprenedoria, tendències tecnològiques, consciència social, entre d’altres.

Va començar el 1984 com una conferència en la qual es van reunir persones d’àmbits diversos i, des de llavors, el seu abast s’ha anat eixamplant i s’ha estès per tot el món. Amb dues conferències mundials i mitjançant la pàgina web www.ted.com,persones de diferents sectors i països són escollides per difondre iniciatives i projectes socials i comunitaris amb més de 2.000 vídeos. Així, aquesta organització, centrada en el missatge del poder de les idees, esdevé una plataforma i un moviment global.