Omet al contingut

Óscar Pérez a TEDxEixample Salon

Óscar Pérez Marcos es dedica a fomentar les relacions socials basades en la confiança. Encara que fomentar la confiança sigui quelcom obvi, en realitat és revolucionari perquè s’allunya de les relacions socials usades com a estratègies de venda o generades per treure profit dels altres, en un malentès networking, on la gent espera rebre enlloc de donar. 

Si som éssers socials, necessitem relacions socials autèntiques i vivencials.  Hauríem d’allunyar-nos de tantes connexions en línia, que tot i que poden ser útils per a la gestió del nostre temps, ens aïllen dels altres. 

https://www.enterticket.es/eventos/tedxeixamplesalon-novembre-2022-362740

Es d’aquesta idea que sorgeix la Teoria del Tinto d’Oscar Pérez, com a mètode per crear i ampliar el capital relacional i millorar la proposta de valor individual. Un sistema molt senzill d’aprendre i l’ús del qual ens pot canviar la vida. El món necessita més persones que generin capital social, connexions de valor i relacions de confiança… i tot plegat està a un cafè o a un tinto de distància.

Óscar va començar a emprendre als 21 anys i el seu primer negoci va fer fallida. Després de passar pel Camino de Santiago, va fer un canvi de vida. Va viatjar per  l’Àfrica i l’Índia i va decidir fundar l’ONG Hola Ghana el 2010.

En plena pandèmia, l’Óscar va llançar The SOCIAL MBA, un programa de formació en emprenedoria i innovació social per ajudar les persones a trobar el seu lloc per treballar pel bé comú.

Després d’una vida nòmada de més de 15 anys, vivint a països com Anglaterra, Estats Units, Ghana, Alemanya o els darrers 8 anys a Colòmbia, ha tornat a Cantàbria per promoure l’Economia d’Impacte a la regió. Óscar és autor del llibre “Un camí cap a l’Ànima” (editorial plataforma 2017), va ser seleccionat amb 150 líders globals més per a la Changemaker Everywhere Academy d’Ashoka i recentment com a Acumen Fellow.

La Teoría del Tinto d’Óscar Pérez Marcos ofereix a les organitzacions una sèrie de pràctiques per a que els seus equips de treball generin més confiança interna (cultura) i externa (vendes).
Oscar Perez porta més de 1.000 tintos compartits personalment, i, centenars de persones ja estan utilitzant la Teoría del Tinto per transformar les seves vides, ampliant el seu capital relacional, construint relacions autèntiques basades en la confiança i vivint més plenes i agraïdes per l’oportunitat de generar valor a altres persones.