Omet al contingut

Núria Florensa Carrera

Vaig nèixer a Sant Cugat, la primera de tres germanes i un germà. Quan va nèixer la meva germana Gina, la segona,  els meus pares van decidir que el millor lloc per fer-nos créixer era a la Natura. De Sant Cugat, vam anar a parar als Pirineus. Allà van nèixer la Queralt i el Miquel. En l’actualitat, visc a Solsona, ja fa cinc anys. Estic estudiant segon de Batxillerat. Com que mai he deixat de fer preguntes de com funcionava la societat i coneixia els veritables tresors del planeta, tenia molt clar que estudiaria molt i faria una carrera per trobar una feina que em premetés viure a la muntanya envoltada de Natura i d’una família on l’amor i el respecte, tant cap a les persones com cap a la natura, fossin el més important.

La gent em comenta que els joves com jo som l’esperança del futur, però sé que molts adults no tenen en compte que ni els joves ni els nens podem comprar ni podem votar. Per això, cada cop que puc, m’encanta poder compartir la meva experiència amb nenes i nens i animar-los a motivar a les seves mares i pares a canviar la seva relació amb el planeta, perquè el millor regal que ens poden donar és aquesta Terra meravellosa que dóna de tot a tothom, que és l’exemple més clar del que és compartir. És el valor que m’agradaria que es despertés en el cor de les persones que m’escolten, perquè és el valor que m’ha fet estimar la Natura i les persones sense perjudicis, em recorda que la Vida és meravellosa.

#ShapeYourNewWorld

[fusion_button link=”https://www.enterticket.es/eventos/tedxeixample-shape-your-new-world-846474″ text_transform=”” title=”” target=”_blank” link_attributes=”” alignment=”” modal=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” color=”default” button_gradient_top_color=”” button_gradient_bottom_color=”” button_gradient_top_color_hover=”” button_gradient_bottom_color_hover=”” accent_color=”” accent_hover_color=”” type=”” bevel_color=”” border_width=”” border_radius=”” border_color=”” border_hover_color=”” size=”” stretch=”default” icon=”” icon_position=”left” icon_divider=”no” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]Reserva Ticket Gratis[/fusion_button]