Omet al contingut

Noves formes de connectar. Et convidem a TED Circles!

Recordes connectar amb persones sense un dispositiu digital? Les converses presencials són l’antídot de gran part del que fa malament al món actual. Permeten que la gent es pugui veure, escoltar-se i aprendre els uns dels altres. Així que a TED han tingut una idea per fer les connexions presencials fàcils, divertides i potents. Us volem presentar als TED Circle. Han estat dissenyats per permetre que algú, potser tu, et reuneixis regularment amb un petit grup d’amics per parlar d’algunes de les idees més interessants del món.

Com que a Barcelona encara no estem a la fase adequada per trobar-se cara a cara et volem proposar no seguir esperant per assistir a un TED Circle. A TEDxEixample et volem acollir a una trobada virtual però on serem molt poques persones i podrem parlar de tu a tu. Un grup molt petit de només 10 o 12 persones. Et vols unir al primer que farem?

Volem parlar amb tu sobre: Hi ha vida més enllà de ser feliç?

Escriu a hola@tedxeixample.com amb les teves dades. Quedarem el dia 28 de maig a les 19:00h, enviarem el link per connectar a les primers 15 persones que s’apuntin.

Com funcionen els TED Circles? Senzill:
Cada reunió del TED Circle es basa en un TED Talk, que la gent mira i posteriorment es debat.
Hi ha temes mensuals com “la cerca de la felicitat”, “la sostenibilitat”, “la invenció”, ja saps, a TED tenen temes per tothom.

A TEDxEixample, trobarem una ubicació i, a continuació, et convidarem. Segurament ens trobarem persones conegudes i potser d’altres que no ho són.

 

Assistint a un cercle, aprendràs coses noves i reforçaràs les relacions amb les persones de la nostra comunitat local. A més a més, seràs part d’una conversa global amb milers de cercles parlant dels temes que més importen.

Per què fem això? TEDxEixample i TED som organitzacions sense ànim de lucre. La nostra missió és difondre idees. En un món de divisió, aquesta és una bonica manera de fer això.

Farem tot el possible perquè els TED Circles organitzats des de TEDxEixample siguin divertits, engrescadors, gratuïts i oberts a tothom, així que inscriviu-vos avui.