De petit recordo que volia ser el que pintava els rètols dels cinemes. Vaig estudiar disseny gràfic i això em va obrir el món de la comunicació visual, que vaig trobar ple de possibilitats. Després de 21 anys de professió, he tingut la sort de treballar en molts projectes diferents… Encara que mai en un cartell de cinema, entre altres coses, potser, perquè ja no es pinten a pinzell.
He treballat en diferents sectors: agències de publicitat, estudis de disseny, editorials, i també com a docent universitari, alguna xerrada/taller i professional freelance.
Actualment treballo com a autònom enfocat en branding i identitat corporativa per a empreses, esdeveniments i professionals. La meva faceta més artística la gaudeixo en el meu temps lliure i la comparteixo a Instagram, on tot queda en família.
Què és per a tu TEDx?
Formar part de TEDxEixample , és ja d’entrada, un privilegi i una gran oportunitat per seguir aprenent. I treballar en un projecte com aquest, encara més. A més, és un plus significatiu saber que els esdeveniments TEDx són vists per tantíssimes persones i que tenen una expansió tan gran.
M’agrada que m’il·luminin, escoltar idees noves, trobar solucions, que m’ensenyin altres punts de vista, altres perspectives. En formats com TEDx es troben respostes o fins i tot visions positives i esperançadores que et sorprenen i et donen un alè d’aire fresc.
Quin és la xerrada TED que més t’agrada?
Et comparteixo aquesta reflexió sobre la creativitat que fa Kermit The Frog, millor coneguda com La Granota Gustavo per nosaltres!
Quin és el teu paper en TEDxEixample?
A TEDxEixample porto la Direcció d’art i disseny gràfic, és a dir, m’encarrego que tota la comunicació visual de TEDxEixample reflecteixi la seva essència i la de l’equip.
El nexe comú en tota la gràfica que estem dissenyant pel TEDxEixample són les rajoles característiques del paviment de l’Eixample de Barcelona.
El panot de Josep Puig i Cadafalch o la lloseta de Gaudí entre altres dissenys, es reprodueixen en molts dels materials com a record de l’enclavament. Es tracta de símbols molt recognoscibles de la ciutat de Barcelona, el seu art, la seva arquitectura i la seva cultura. I sí, també del seu sòl, que també forma part del paisatge.
El plaer de passejar per Barcelona i sentir jardins, flors i plantes sota les soles del nostre calçat. Ja sé que el formigó no ens trasllada precisament a l’edèn, però només cal imaginar amb una mica de color i allà està la naturalesa com a font d’inspiració. Aquesta és part de la màgia que té l’Eixample i que hem volgut transmetre a través de la gràfica de l’esdeveniment.
Si vols formar part de la comunitat d’impulsors d’idees de i no perdre res del que compartim, subscriu-te AQUÍ!