Omet al contingut

L’equip de TEDxEixample: Robert, Co-organizer & Speaker Curator

Robert ferrer_ web TEDxEixample

Sóc el far que ajuda a potenciar el talent de les persones i donar vida a les seves idees, orientant-les perquè segueixin navegant per la mar de la vida i dels mercats.

tedx-eixample-robert-ferrer

Tinc una colla de papers que em defineixen com a enginyer industrial, màster en digital business i DTM (Distinguished Toastmaster. A plataformes com Coursera, Udemy o EDx em defineixen com expert en coaching, PNL, publicitat, comunicació, public speaking, design thinking, creativitat i diferents tècniques per a trobar el teu talent i potenciar-lo.

La meva vocació és de servei i la meva passió donar vida a les idees.

Per això, a més de treballar en un departament de màrqueting, ajudo a persones emprenedores en el procés de depurar la idea i crear el pla de negoci, faig formacions en creativitat i parlar en públic, faig coaching perquè persones brillin, emocionin i inspirin dalt d’un escenari, organitzo esdeveniments per a difondre històries i idees inspiradores…

Si això li sumes que sóc molt curiós, un ferm creient de l’aprenentatge continu i d’aprendre fent, i a més intento millorar cada dia, crec que resultarà complicat encaixar-me en una paraula. Pot ser que sóc una persona multi potencial.

Des de 2013 estic involucrat amb TEDx. Com a speaker curator he participat en diferents esdeveniments (TEDxBarcelonaWomen, TEDxYouth@Barcelona, TEDxBarcelonaED, TEDxAccra, TEDxJardinsdeLaribal) i des de 2014 he estat l’organitzador principal de TEDxGracia, gaudint de la selecció de ponents i fent la curació de les xerrades.

Ara sumo a l’equip de TEDx Eixample la meva passió per a trobar persones amb idees inspiradores i la meva capacitat per ajudar-les a fer que brillin, emocionin i comuniquin dalt de l’escenari.

Què és per a tu TEDx?

Per a mi TEDx és inspiració, educació, emoció, col·laboració, alegria, passió…un camí per a intentar millorar la comunitat. Perquè si la llum d’una idea inspira a una persona, aquesta pot inspirar a una altra i a una altra i a una altra…i d’una petita llum neix un canvi real i positiu en el món.

Quina és la xerrada TED que més t’agrada?

Admiro a les persones amb qui comparteixo equip a TEDx Eixample per la seva capacitat d’escollir-ne sol una. Em fascinen les xerrades de Ze Frank pel seu poder de connectar gent i ressaltar la futilesa del ésser humà. I en recomanaria 3 perquè no puc quedar-me amb una:

Perquè em va fer reflexionar sobre la incapacitat de definir-me com a una sola cosa (músic, enginyer, creatiu, etc.)

Perquè em va fer riure moltíssim i he tingut el plaer de poder compartir una estona amb ell.

Una xerrada de Ryan Nicodemus i Joshua Fields que m’ha inspirat recentment. Molt útil per afrontar el Black Friday amb garanties.

I sí, heu pillat la trampa. Cap d’elles és de Ze Frank. Així que en realitat us en recomano 6 😉

Quin és el teu paper en TEDx Eixample?

El meu rol a TEDx Eixample és ajudar en el procés de selecció de ponents i ajudar, mitjançant el coaching, a les persones que participaran a TEDx Eixample compartint idees des de l’escenari poleixin tot el seu potencial, brillin, emocionin i inspirin canvis i reflexions en les persones que les escoltin.

Extraoficialment, tenint en compte la vida dels personatges il·lustres de l’Eixample com Gaudí i que en Pau Samo es mou en bicicleta entre el tràfic de Barcelona, sóc l’encarregat del pla d’emergència per a assegurar que TEDx Eixample se celebra a 2019.

 

Si vols formar part de la comunitat d’impulsors d’idees de i no perdre res del que compartim, subscriu-te a TEDx Eixample!