Omet al contingut

L’equip de TEDxEixample: Helena Casas, Partners PR

Si hi ha quelcom que em fascina, és descobrir persones que em deixin bocabadada per algun motiu, algun talent, alguna particularitat. Suposo que per aquest motiu, amb 17 anys vaig decidir fer la carrera de Psicologia. El que no sabia en aquell moment, és que no em dedicaria mai a la psicologia clínica, sinó que ajudaria a les persones a fer més potents els seus talents i visibilitat, amb estratègia i les eines del Helena-casas-tedxeixamplemàrqueting digital.

Així doncs, com a Personal Brander, tenir l’oportunitat de col·laborar en una organització com TEDxEixample on es dóna veu a les idees de persones fascinants per algun motiu, algun talent, alguna particularitat… em fa sentir totalment realitzada.

Em podeu trobar a totes les xarxes socials, però la que explica millor qui sóc i què faig, és l’Instagram, on m’expresso a través de les imatges, ja que en el fons del meu cor em considero fotògrafa per sobre de tot. I és d’aquesta manera com unint tots els punts podríem dir que l’Helena Casas, és #LightHunter.

Què és per a tu TEDx?

Per a mi TEDx és més que una organització sense ànim de lucre que es dedica a realitzar esdeveniments magnífics amb xerrades interessants. Per a mi TEDx és un moviment global. No tots el coneixen, però és fantàstic veure com brillen els ulls de les persones que reconeixen aquesta entitat quan els parles del projecte.

TEDx és per al coneixement a través de les idees, creant una comunitat immensament humana, sense nacionalitat ni religió, sense cap altre interès que fer visible formes de pensar que inspirin a tothom.

Quina és la xerrada TED que més t’agrada?

Sóc una romàntica, així és que us comparteixo la xerrada TED a la qual li tinc més afecte per ser la primera que vaig veure, crec … el que està clar és que em va impactar: Hackschooling makes me happy, d’en Logan Laplante:

Veure en Logan explicant l’objectiu de tot nen (ser feliç) combinat amb la idea d’un altre tipus de sistema educatiu totalment inusual, em va captivar. No només pel contingut de la seva exposició, sinó per la seva forma d’expressar-se.

Crec que des d’aquest moment, tenint en compte que professionalment em mou donar veu al que mereix ser escoltat, vaig saber que algun dia col·laboraria en un TEDx.

Així doncs.. dono les gràcies a en Guillem Recolons i Pau Samo per comptar amb mi en aquest viatge.

Quin és el teu paper en TEDxEixample?

El meu paper a TEDxEixample és trobar #ImpulsoresDeIdeas, partners, companys de viatge … perquè no ens agrada anomenar-los espònsors.

Busquem empreses que vulguin col·laborar en aquest meravellós projecte. Pot ser amb una aportació econòmica o en espècies.

Els anomenem Impulsors d’Idees, perquè com ja sabeu, TEDx és una organització sense ànim de lucre. Per fer realitat la posada en escena, amb tot el que implica, necessitem aquest valuós motor que són les empreses patrocinadores.

Vols ser un Impulsor d’Idees? Creus que a la teva empresa li pot interessar ajudar-nos a difondre Idees que valen la pena, des del cor de l’Eixample de Barcelona cap a tot el planeta?

Contacta’ns i t’explicarem que no solament es tracta de la vostra aportació per al dia de l’esdeveniment. Hi haurà un acompanyament mutu durant tot l’any, amb petits esdeveniments on podreu participar, els TEDxEixampleSalon i molt més!

Vols més informació? Repeteix amb mi: vull ser Partner de TEDxEixample 😉

 

Si vols formar part de la comunitat d’impulsors d’idees de i no perdre res del que compartim, subscriu-te a TEDx Eixample!