Omet al contingut

L’equip de TEDxEixample: Guillem, Speaker Curator.

guillem-recolons-tedxlleida

guillem-recolons-tedx-eixampleGuillem Recolons es defineix com a “la versió S. XXI de l’enllustrador de sabates, m’agrada treballar perquè els altres brillin”.

Publicitari col·legiat, màster en direcció de màrqueting i grau en Humanitats (en curs), els seus primers 20 anys laborals l’han permès conèixer a fons el concepte de marca. La seva missió és la d’humanitzar empreses  perquè connectin millor amb els seus stakeholders i crear consciència d’empresa a les persones per detectar, planificar i impulsar la seva marca i convertir-se en referents.

En Guillem treballa com a consultor, formador i conferenciant en Personal Branding i la seva aplicació a organitzacions. En TEDxEixample dona forma a les Idees que mereixen ser compartides.

Què és per a tu el TEDx?

TEDx és una llum que il·lumina coses e idees que no havíem vist abans, i que ens ajuden a trobar un camí planer. No puc deixar passar una setmana sense veure una xerrada TED i intentar treure conclusions positives per a la meva vida i la de la gent que m’importa.

Quina és la xerrada TED què més t’agrada?

És molt difícil triar una entre tantes TED que m’han deixat marca positiva. Així i tot, penso que la de Julian Treasure “com parlar de manera que t’escoltin” és brutalment mobilitzadora.

No només ensenya a parlar, sinó que la clau és com escoltar, mostrar respecte, interactuar, en definitiva, humanitzar el diàleg, que bona falta li fa. Aquí la tenim:

Quin és el teu paper a TEDxEixample?

Oficialment sóc speaker curator, que vol dir que la meva missió és que les xerrades de TEDxEixample siguin les més potents possibles. Vaig tenir l’honor de fer una xerrada TEDx a Lleida el 2016, i vaig entendre molt bé aquest rol del “speaker curator”.

Cert que tot l’equip té una missió molt transversal, i també ajudo a cercar patrocinadors per a TEDxEixample, a identificar possibles “speakers” i alguna cosa més.

Us podeu subscriure per rebre els següents posts i conèixer la resta de l’equip de primera mà! AQUÍ!