Omet al contingut

L’equip de TEDxEixample: Eva Soto, Operations

El meu nom es Eva, sóc mare de Jael i Manel és el meu company de viatge.

Amb tan sols mesos de vida, vaig canviar de continent i em vaig assentar a València, on he viscut fins als 21 anys, quan vaig arribar a Barcelona a la recerca d’un començament a la ciutat que des de molt petita m’ha apassionat. Eva-soto-tedxeixample

La seva arquitectura és inigualable, els museus, l’art al carrer…

Barcelona em permet passar hores gaudint d’una de les meves aficions: observar a les persones que viuen i visiten la nostra ciutat des de llocs remots, creant un paisatge intercultural vibrant.

Barcelona, per si mateixa, és una font d’inspiració.

Què és per a tu el TEDx?

Per a mi, TEDx és aprenentatge. El visito regularment a la recerca de coneixement.

Qualsevol idea o temàtica que voleu explorar, es pot trobar: història, neurociència, innovació, creativitat… la llista és interminable.

Accidentalment, vaig veure que l’edició de TEDxEixample estava buscant voluntaris i en aquell mateix moment, vaig decidir que volia involucrar-me i deixar de ser una espectadora a formar part d’un equip que estava decidit a posar en marxa un projecte com aquest, amb gran impacte, i que reuniria a gent inquieta i curiosa, de la que també anava a aprendre.

La meva aportació a TEDxEixample serà gestionar la part administrativa i operacional que genera un esdeveniment com aquest, serà memorable!

Quina és la xerrada TED què més t’agrada?

Us comparteixo aquesta TED talk de la banda OK Go How to find a wonderful idea

 

 

Per conèixer la resta de l’equip i rebre totes les novetats de TEDxEixample us podeu subscriure AQUÍ!