Omet al contingut

L’equip de TEDxEixample: Carme Gibert, responsable de Comunicació i Relacions Institucionals

carme_tedxeixample

Sóc una curiosa insaciable, comunicadora i comunicativa, que no és ben bé el mateix. Periodista i politòloga especialista en relacions internacionals, amb Postgraus en Direcció de Comunicació i Empresa i Social Media Management.

M’agrada, més que qualsevol altra cosa, gaudir del plaer d’escriure. DirCom més per la via dels fets que de formació i amb una clara vocació de servei públic, la meva trajectòria professional m’ha portat a la Comunicació Política i les Relacions Públiques a l’àmbit de les administracions locals i, darrerament, a la comunicació corporativa i les relacions institucionals d’empresa. carme-gibert-tedxeixample

Actualment treballo com a Cap de Gabinet a la Presidència del RACC. Anteriorment vaig ser Cap de Gabinet de l’Alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona, ciutat que conec i estimo, molt a fons. La meva feina sempre ha estat al back office, vinculada a fer que líders amb projecció pública o empresarial ho facin millor i expliquin bé el seu relat, generant complicitats des de l’honestedat i la transparència.

TEDxEixample m’ocupo de la comunicació, de la relació amb els mitjans i de les relacions institucionals i públiques, buscant aliances en un terreny que m’és molt estimat i propi: Barcelona.

Què és per a tu TEDx?

Les xerrades TED han estat per a mi una descoberta relativament recent però reveladora. Les vaig descobrir a través d’un bon amic i per la via –potser una mica prosaïca – de millorar el meu anglès, però de seguida vaig intuïr l’enorme potencial inspirador, creatiu i suggerent del format, i dels seus protagonistes.

Quina és la xerrada TED que més t’agrada?

N’he escoltat i vist a dotzenes de TED talks, però una de les que més em va emocionar és la del director d’orquestra britànic Benjamin Zander.

Amb la seva xerrada “Clasical music with shining eyes” va aconseguir fer-me plorar davant la rotunditat de la bellesa de la música clàssica, a l’abast de qualsevol mortal amb una mínima sensibilitat.

 

 

Quin és el teu paper a TEDxEixample?

Si hem de fer cas al nom de la cosa, m’ocupo de la Comunicació de TEDxEixample, la relació amb els mitjans i les relacions institucionals. A la pràctica, contribueixo en tot allò que puc i penso que puc sumar, des de cercar speakers a espais, patrocinis i complicitats locals.

Si vols formar part de la comunitat d’impulsors d’idees de i no perdre res del que compartim, subscriu-te AQUÍ!