Omet al contingut

L’equip de TEDxEixample: Ana, TEDxEixampleSalon Leader

Ana_reyes_by laura Luna

Crec en les converses com a font d’aprenentatge, i en el coneixement en xarxa com a motor de canvi. Creativa, i entusiasta; amant dels llibres, tedx-eixample-ana-reyesels viatges, la gastronomia, i la bona gent. Treballo per materialitzar idees, connectar el talent, impulsar les sinèrgies, i establir un diàleg àgil i proper amb aquella paraula, de vegades tan llunyana, com és la “innovació”. Em pots trobar a Twitter, a LinkedIn, o caminant per la ciutat. Un secret? Em perdo sempre; però no li digueu a l’Ildefons Cerdà.

Què és per a tu el TEDx?

Per mi el TEDx és explorar, compartir, aprendre, repensar, i sentir. Una font d’inspiració, de canvi, de noves experiències, de lliçons, i de vivències. Les conferències TEDx poden portar-te al passat, al present, o al futur, però seran, sens dubte, un pas endavant per a tu… el TEDx és tantes coses que, si no l’has viscut mai en persona, ja tens una bona raó per no perdre’ns de vista en els propers mesos.

Quina és la xerrada TED què més t’agrada?

I et podria parlar de xerrades TED inspiradores que han donat la volta al món, aquelles que només cal buscar a Google, donar-li al play i ja; o les què he tingut la sort de poder veure en primera fila (i a segona, i a tercera) i que, potser, tindrem la sort de comentar plegats.

Però avui et porto la conferència més propera per mi dins d’aquest TEDxEixample. Un quart d’hora (no arriba) de la mà d’un company, d’un amic, i d’un dels grans responsables (si no el què més) que m’estiguis llegint ara mateix. El vaig conèixer en persona abans de saber que havia tingut el parell de nassos de ficar-se davant d’aquest logotip de 4 lletres i donar, potser, la seva conferència més personal, més transparent, més ELL.

Us deixo la ponència “Smart Data”, que va portar a terme en Guillem Recolons fa un parell d’anys (no arriba) a un altre esdeveniment TEDx, cosí-germà d’aquest TEDxEixample, i que de ben segur en Pau Samo també recordarà.

Ara els he emocionat, què t’hi va! 😉 

Quin és el teu paper a TEDxEixample?

Doncs sabeu aquelles sobretaules que s’allarguen fins a les tantes? Aquell “doneu-me un minut, que obro un vi (o faig un te) i continuem la conversa al sofà?” o aquella sensació de “com va molar aquella tarda (podria haver estat matí; podria haver estat vespre, o fins i tot matinada) que semblava que arreglaríem el món tots plegats?”

Doncs això, exactament això, és el què us vull portar amb els esdeveniments TEDxEixampleSalon; unes petites jornades satèl·lit que aniran orbitant al voltant de l’esdeveniment principal TEDxEixample, amb les què us volem fer sentir com a casa (i que vulgueu tornar). Un punt de trobada on les converses tindran un lloc privilegiat, on compartim idees, sacsegem emocions, i posem en valor el debat. Les reflexions són cosa vostra, però a la cita no em podeu fallar.

Què em dieu? Ens veiem aviat?

Us podeu subscriure per rebre els següents posts i conèixer la resta de l’equip de primera mà! AQUÍ!