Omet al contingut

L’equip de TEDxEixample: Alba Espejo, Digital Media Manager

alba espejo_beixample

Sóc l’Alba, una terrassenca enamorada de la ciutat de Barcelona, de la meva família, d’Internet, els viatges i la cultura.

Un llistat complet, eh? Bé, sóc millennial… ja sabeu… el multitasking 😉 Alba-espejo-tedx-eixample

Aquestes passions em van portar a estudiar turisme a Barcelona i especialitzar-me en gestió cultural, tot i que sempre he estat vinculada al món del màrqueting i la formació. Avui en dia treballo per ajudar a les noves generacions a assolir els seus objectius i organitzacions a connectar amb ells, mitjançant les estratègies i tècniques del màrqueting digital.

Crec en moltes coses, però especialment, en les persones entusiastes, positives i avides de coneixement. Aquelles que treballen cada dia per plantar llavors, fer-les créixer i compartir-ho amb els altres.

Em trobareu a totes les xarxes socials, però sobretot a Instagram.

Què és per a tu TEDx?

Per a mi TED és coneixement compartit, una font d’inspiració sorprenent.

Devia ser l’any 2011 quan una amiga em va recomanar veure varies TED talk, recordo que em va dir:

“És increïble, et canviarà la manera de veure les coses!”

La veritat és que en aquells anys va ser una dosi d’inspiració i energia tan gran que, en certa forma, penso que ho va fer. De fet, al cap de dos anys em vaig arriscar a deixar un treball estable, i vaig aprendre a valorar i creure en els meus coneixements.

TEDx és una mena de goma d’enganxar global que ens uneix i ens permet donar forma i poder a les idees. Per això, vull donar gràcies al Pau Samo per comptar amb mi i a tot l’equip de TEDxEixample, per deixar-me formar part d’aquesta aventura que tot just comença.

Quina és la xerrada TED que més t’agrada?

Haig de confessar que un dels meus grans plaers és gaudir d’una bona TED talk acompanyada d’una tassa de té. Amb tantes opcions se’m fa difícil l’elecció… Tot i que, si haig d’escollir una xerrada TED, vull compartir-vos la TED talk Do schools kill creativity? d’en Ken Robinson.

Potser és de les més conegudes, però per a mi va ser brillant. Em va impactar veure com en la nostra societat ens eduquen per convertir-nos en bons treballadors, en comptes de pensadors creatius.

Quin és el teu paper en TEDxEixample?

A grans trets, la meva missió a TEDxEixample és construir i gestionar la comunitat digital d’éssers inquiets i curiosos que creuen en el poder de les idees.

Em sento molt afortunada de poder formar part de l’equip TEDxEixample i treballar en una nova plataforma en la qual compartirem les idees de la comunitat de l’Eixample de Barcelona. Estic convençuda del fet que tots tenim històries emocionants per explicar i idees inspiradores que compartir.

I tu, vols formar part de la comunitat d’impulsors d’idees de TEDxEixample?

Per no perdre res del que compartim, subscriu-te a TEDx Eixample!