Omet al contingut

Guillem Roma. Unexpected mind a TEDxEixample 2019

guillem roma tedxeixample

Guillem Roma (Manlleu 1984), músic i realitzador audiovisual és un dels nous autors de l’escena musical catalana que sorprèn per l’originalitat d’un univers creatiu on conviuen influències llatinoamericanes i mediterrànies.

Amb una personalitat inquieta que l’ha portat des de Cuba on va estudiar cine, a viure tres anys a Mèxic on va crear una productora audiovisual treballant en diferents projectes televisius fins a publicar tres discos en els últims cinc anys, Guillem Roma ha creat al seu voltant un interessant món creatiu on és connecten moltes energies diferents.

Ara acaba de publicar el seu últim treball “La constant i la variable” fruit d’un procés de transformació de les seves pròpies cançons amb el comença una nova gira que el portarà per diferents escenaris del país.

Darrera una cançó hi ha un mapa infinit amb moltes capes de significat on és connecten milers de coses. El ritme, les notes, els instruments, la lletra, el sò, la interpretació… tot interrelacionat gairebé de forma natural i espontani per ser viscut com una cosa senzilla i directe.

Descobrirem aquestes connexions entre els elements que es formen con una xarxa orgànica en els procés creatiu d’una cançó. Des de una petita idea fins a la forma final, podrem destriar cada element i influencia amb un petit anàlisis didàctic i ple exemples!

El proper 22 de març a TEDxEixample 2019 podràs descobrir aquesta connexió!

[fusion_button link=”https://www.enterticket.es/eventos/tedxeixample-2019-488148″ text_transform=”” title=”” target=”_blank” link_attributes=”” alignment=”” modal=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” color=”default” button_gradient_top_color=”” button_gradient_bottom_color=”” button_gradient_top_color_hover=”” button_gradient_bottom_color_hover=”” accent_color=”” accent_hover_color=”” type=”” bevel_color=”” border_width=”” size=”” stretch=”default” shape=”” icon=”” icon_position=”left” icon_divider=”no” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]Compra tickets TEDxEixample[/fusion_button]