Dr. Gisela Detrell

La Dr. Gisela Detrell es va llicenciar en Enginyeria Aeroespacial a la UPC, Espanya el 2009. Va acabar un doctorat en anàlisi de fiabilitat de sistemes de suport vital per a missions espacials de llarga durada, a la Universitat de Stuttgart ( Alemanya) i la Universitat Politècnica de Catalunya el 2015.  

Actualment dirigeix ​​el grup de recerca Life Support and Energy Systems a l’ Institut de Sistemes Espacials de l’Universitat de Stuttgart. La seva investigació inclou l’anàlisi i la simulació de sistemes de suport vital i el desenvolupament a nivell de sistemes de l’ús de microalgues per produir oxigen i aliments durant vols espacials humans de llarga durada, inclòs l’experiment ISS PBR @ LSR. 

Gisela és membre de la junta de SONet – The Sustainable Offworld Network, una comunitat de professionals dedicats al desenvolupament d’assentaments humans sostenibles més enllà de la Terra.

#ShapeYourNewWorld

[fusion_button link=”https://www.enterticket.es/eventos/tedxeixample-shape-your-new-world-846474″ text_transform=”” title=”” target=”_blank” link_attributes=”” alignment=”” modal=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” color=”default” button_gradient_top_color=”” button_gradient_bottom_color=”” button_gradient_top_color_hover=”” button_gradient_bottom_color_hover=”” accent_color=”” accent_hover_color=”” type=”” bevel_color=”” border_width=”” border_radius=”” border_color=”” border_hover_color=”” size=”” stretch=”default” icon=”” icon_position=”left” icon_divider=”no” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]Reserva Ticket Gratis[/fusion_button]