PAU SAMO

Organizer

Si alguna cosa es pot connectar aquí em trobaràs. Busco la manera que tot s’uneixi i es multipliqui. Persones, projectes i idees. El meu treball en CRM i Màrqueting Intelligence també va d’això. Connectant màrqueting i vendes en un únic procés. A TEDxEixample visc envoltat de talent. Equip, Speakers i Partners connectats.

Helena-casas-tedxeixample

HELENA CASAS

Partners PR

#LightHunter de potencial i talent. Caço Llum per exposar-la al món a través de les eines digitals. Consultora i formadora en Màrqueting Digital i Personal Branding. Creant valor amb la comunitat de Partners TEDxEixample

ROBERT FERRER

Co organizer & Speaker Curator

A TEDxEixample dono vida a les idees. Sóc un somiador motivat per ajudar a convertir els somnis en realitats, perquè una idea inspiradora només germina en canvis socials si aconseguim passar a l’acció. Consultor i formador en creació de negoci, comunicació i public speaking.

Alba-espejo-tedx-eixample

ALBA ESPEJO

Digital Media Manager

Millennial i formadora en Màrqueting digital. Obsessionada a ajudar les noves generacions a assolir els seus somnis i a organitzacions a connectar amb ells. Crec en el poder de les idees i en la capacitat de les xarxes socials per difondre-les. A TEDxEixample m’encarrego de construir i gestionar la comunitat online.

guillem-recolons-tedx-eixample

GUILLEM RECOLONS

Speaker Curator

Sóc la versió S. XXI de l’enllustrador de sabates, m’agrada treballar perquè els altres llueixin. Treballo com a consultor, formador i conferenciant en Personal Branding i la seva aplicació a organitzacions. A TEDxEixample dono forma a les Idees que mereixen ser compartides

carme tedx eixample

CARME GIBERT

Communication Manager

Periodista i Politòloga.
Les meves passions són la comunicació corporativa, les relacions institucionals, la redacció de continguts i … Barcelona !.
A TEDxEixample posaré la meva ànima, la meva experiència i la meva agenda en comunicar l’esdeveniment i els seus protagonistes als mitjans de comunicació.

Eva-soto-tedx-eixample

EVA SOTO

Operations

#Assistant #makeithappen
El que més m’apassiona? Convertir les idees en accions. Un esdevenimet com TEDxEixample té 1000 cares. La meva missió serà coordinar els aspectes estratègics, operacionals i administratius perquè TEDxEixample sigui un esdeveniment memorable i de gran impacte.

RUBÉN G. CASTRO

Design Curation

Director d’art, dissenyador gràfic i comunicador visual. La meva passió és transformar conceptes, paraules i sensacions, en imatges, formes i missatges. A TEDxEixample m’encarrego de que tota la comunicació visual reflecteixi la seva essència i la de l’equip.

tedx-eixample-ana-reyes

ANA REYES

TEDxEixampleSalon Leader

Crec en les converses com a font d’aprenentatge, i en el coneixement en xarxa com a motor de canvi. Creativa i entusiasta. A TEDxEixample coordino els esdeveniments TEDxSalon, el punt de trobada dels debats intensos, les idees, i la connexió de talent.