Omet al contingut

Comença TEDxEixample a Barcelona

tedx-eixample-barcelona

Com neix TEDxEixample?

Alguna vegada t’ha passat que sense moure un dit la teva vida ha millorat i te n’adones de la nit al dia sense saber molt bé com? De cop i volta estàs motivat i positiu? Una cosa així va passar fa poc.

El passat febrer de 2018 hi va haver una reunió entre Robert Ferrer i Pau Samo a un bar de Poble Nou. Poc després, el dia 1 de juny, Pau coincideix amb Guillem Recolons a TEDxLleida. En aquestes dues trobades apareixen les primeres converses sobre el projecte TEDxEixample. Dues trobades ràpides i subtils, però més que suficients.

Sí, així neixen molts projectes, un s’embolica la manta al cap i comença a estirar el carro, si a més troba recer en altres somiadors com Robert i Guillem la cosa comença a rodar i en poc temps ja té forma.

L’equip organitzador de TEDxEixample

El dia 15 de juliol, després d’estirar els primers fils, ja s’han incorporat a l’equip Helena Casas, Carme Gibert i Rubén G. Castro. M’agrada aquest moment de punt de no retorn. Ara la bola de neu ha començat rodar i és imparable, no només això, creix i creix fins a no sabem molt bé quant. El projecte il·lusiona i res no pot sortir malament.

TEDxEixample compleix el seu primer Gran Objectiu. Ser un grup divers, crític i amb un enorme talent. Res recompensa més a un llicenciatari TEDx a veure néixer a aquests equips de voluntaris i veure com en tan poc temps s’alineen amb un objectiu comú que es respira en tot el que fan. El que s’endevina per al futur és prometedor.

En els propers posts d’aquest blog podràs anar coneixent a tots els membres de l’equip un a un. Esteu gaudir veient qui hi ha darrere de TEDxEixample. És més, si et sents captivat per aquest projecte i vols sumar-te com a voluntari no dubtis a proposar la teva candidatura. Si tens una passió que es pot desenvolupar en un equip com aquest contacta ara mateix . Tens un lloc entre nosaltres.

Com sobreviu un TEDx i crea una comunitat amb idees poderoses?

TEDxEixample és un esdeveniment sense cap ànim de lucre que s’organitza de forma independent a Barcelona. El nostre objectiu és poder fer un esdeveniment TEDx anual d’1 dia complet. Oferir-TEDx Talks que inspirin canvis, escepticisme i debat. Amb el temps anirem ampliant la nostra oferta a formats més petits però no menys interessants. Et anirem informant a través de les xarxes socials i del nostre newsletter . Et recomano que et subscriguis en aquest link.

Com a esdeveniment sense ànim de lucre, tots els nostres recursos i esforços es destinen íntegrament a l’organització d’esdeveniments. Els ingressos que tenim ens arriben de la venda d’entrades i de les aportacions d’organitzacions que formen part del projecte. Els nostres Partners.

Els nostres Partners no són simples sponsors, no són únicament empreses que paguen per tenir un logo en l’esdeveniment. Són autèntics Partners, socis que viuen el projecte com a propi. Socis amb vocació de donar continuïtat al projecte i aconseguir un impacte social rellevant. Si el teu o algú que coneixes, pot ser un bon partner, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres . Les seves aportacions en metàl·lic o en espècies són imprescindibles perquè aquest projecte segueixi viu.

  • Un partner pot fer una aportació en metàl·lic però també ens pot proporcionar serveis o espècies. Per exemple pots aportar:L’espai per celebrar l’esdeveniment per unes 300/400 persones.
  • La fotografia de l’esdeveniment que després es difonen en els canals de TED i TEDx
  • Serveis d’audiovisual
  • Material i /o tècnics d’il·luminació i so professional
  • Càtering
  • hotels
  • vols
  • Etcètera…

Si t’agradaria ser el nostre partner en algun d’aquests camps, contacta a hola@tedxeixample.com o truca al 650522783. T’explicarem el projecte i com podem ser autèntics socis.

Quan es celebrarà el primer TEDxEixample?

El primer TEDxEixample està previst per a la primavera de 2019. Encara no tenim tota informació definitiva, però pots subscriure al nostre newsletter i no perdre’t cap detall. Les places per assistir a un TEDx solen ser molt demandades i escasses. Així que no et distreguis, la primavera del 2019 està a la volta de la cantonada. 😉 Aquí et pots subscriure

Comptem amb tu!
Sentim un orgull enorme de poder presentar-te aquest projecte, de comptar amb la teva ajuda com a voluntari, partner o membre de la comunitat global que gaudeix i comparteix aquesta experiència. Sigui quin sigui el teu paper ets part del projecte. Tu ho faràs créixer i nosaltres treballarem molt dur perquè sigui un orgull per a tu també.

Ens seguim a les xarxes !!