Omet al contingut

Cristina Aranda. Dra. en Lingüística Teòrica i Aplicada i cofundadora de MujeresTech

Cristina Aranda és doctora en Lingüística Teòrica i Aplicada, llicenciada en Filologia Hispànica i Màster en Internet Business. Treballa en el Desenvolupament de Negoci per a Europa en Taiger,empresa d’Intel·ligència Artificial centrada en el processament del llenguatge natural. Cristina compta amb més de 18 anys d’experiència en màrqueting, innovació i transformació digital. A més, és cofundadora de Mujeres Tech, una associació sense ànim de lucre que té per objectiu promoure iniciatives per augmentar la presència femenina en el sector digital.

Cristina és assessora sobre diversitat i inclusió en tecnologia de diferents stakeholders públics i privats. Pertany a la taula de gènere de Red.es. A l’octubre de 2018 va ser considerada per Business Insider com una dels 30 espanyols del món de la tecnologia que s’han de seguir a Twitter i seleccionada com una de les dones Top 100. En 2019 la revista Emprenedors la va considerar una de les 9 joves emprenedors més influents. 

#ShapeYourWorld

[fusion_button link=”https://www.enterticket.es/eventos/tedxeixample-2020-954015″ text_transform=”” title=”” target=”_blank” link_attributes=”” alignment=”” modal=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” color=”default” button_gradient_top_color=”” button_gradient_bottom_color=”” button_gradient_top_color_hover=”” button_gradient_bottom_color_hover=”” accent_color=”” accent_hover_color=”” type=”” bevel_color=”” border_width=”” border_radius=”” border_color=”” border_hover_color=”” size=”” stretch=”default” icon=”” icon_position=”left” icon_divider=”no” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]Comprar Tickets[/fusion_button]