Omet al contingut

Cristian Gálvez. Conferenciant, comisari, autor i presentador

cristian galvez tedxeixample

Gálvez tedxeixampleNascut a Móstoles el 1980, va realitzar estudis de Magisteri i Filologia anglesa i està especialitzat en Comissariat d’exposicions. És membre de l’Acadèmia de Televisió de les Ciències i les Arts de Televisió.

Va ser presentador de programes juvenils com Desesperado Club Social, reporter a Caiga quien caiga i, finalment, es va consolidar en el món de la televisió amb Pasapalabra, programa diari que va presentar de 2007 A 2019 a Telecinco, constituït com un dels de més audiència a la televisió a Espanya i que ha obtingut diversos premis televisius com l’Ondas (2008) i diversos TP d’Or. Sempre vinculat a Telecinco, on actualment presenta el concurs cultural “El Tirón” ha compaginat el concurs amb la presentació d’altres espais com ” Tu sí que vales “o”El Reencuentro”.

En la seva faceta d’actor va intervenir en les reeixides sèries “Médico de Familía” o “Al salir de clase” i va protagonitzar la pel·lícula “Ni pies ni cabeza” i les campanyes publicitàries de Jazztel o Super Onze.

Com a escriptor ha publicat diversos llibres sent els de major calat els dedicats a Leonardo da Vinci, al qual porta estudiant desde fa diversos anys. El 2013 va publicar “Tienes Talento: cómo sacar lo mejor de ti mismo de la mano de Leonardo da Vinci” (Alienta), on barreja la vida i obra del geni florentí amb un coach de segle XXI . El 2014 va publicar la novel·la històrica “Matar a Leonardo da Vinci” (Suma de Letras) primera d’una trilogia basada en el Renaixement que també es va convertir en best-seller i es completa amb “Matar a Miguel Angel” (Suma de Letras, 2016) i “Salvar a Rafael” (Suma de Letras, proper 2020).

Al març de 2017 va publicar “Leonardo da Vinci: cara a cara” (Aguilar 2017), un estudi que li ha valgut el reconeixement a nivell internacional i li ha permès convertir-se en membre de el Projecte ADN Leonardo, membre de l’ICOM Espanya (Consell Internacional de museus), i de AEM (Associació Espanyola de Museòlegs) així com de la AAM (American Alliance of Museums).

En 2019 publica un nou assaig anomenat “Gioconda descodificada” (Aguilar 2019) que consolida els seus estudis renaixentistes.

En 2018-2019 posa en marxa a Madrid l’exposició “Leonardo da Vinci. Los Rostros de Genio ” com a comissari. En el primer mes, la mostra rep 50.000 visites i es converteix en un fenomen expositiu a l’ésser l’única exposició a Madrid que conmemora el V centenari de la mort de mestre italià.

És ambaixador de la Federació Espanyola de Malalties Rares (FEDER) i des de 2013 ofereix conferències a per a empreses i entitats basades en la motivació i en la recerca del talent en paral·lel a les figures renaixentistes.

#ShapeYourWorld

[fusion_button link=”https://www.enterticket.es/eventos/tedxeixample-2020-954015″ text_transform=”” title=”” target=”_blank” link_attributes=”” alignment=”” modal=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” color=”default” button_gradient_top_color=”” button_gradient_bottom_color=”” button_gradient_top_color_hover=”” button_gradient_bottom_color_hover=”” accent_color=”” accent_hover_color=”” type=”” bevel_color=”” border_width=”” border_radius=”” border_color=”” border_hover_color=”” size=”” stretch=”default” icon=”” icon_position=”left” icon_divider=”no” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]Comprar Tickets[/fusion_button]