Borja Vilaseca (Barcelona, 1981) està casat i és pare d’una nena i un nen. Treballa com a escriptor, filòsof, conferenciant, professor, emprenedor, empresari i creador de projectes pedagògics orientats a el despertar de la consciència i el canvi de paradigma de la societat.

És el fundador de Unicon, una universitat conscient que impulsa programes presencials i online perquè les persones puguin desenvolupar-se en les diferents àrees i dimensions de la seva vida. També és el creador de la Akademia, un moviment ciutadà que promou de forma gratuïta educació emocional i emprenedora per a joves d’entre 18 i 23 anys, present en més de 40 ciutats de sis països. Actualment està liderant el projecte Terra, una escola conscient que pretén revolucionar el sistema educatiu.

És un dels referents en l’àmbit de l’autoconeixement, el desenvolupament espiritual i la reinvenció professional. És expert en Eneagrama. Des de 2006 ha impartit més de 275 cursos de per a més de 10.000 persones en diferents països.

Com a escriptor, ha escrit quatre llibres: Encantat de conèixer-me, El Petit Príncep es posa la corbata, El sense sentit comú i Què faries si no tinguessis por. Part de la seva obra literària ha estat traduïda i publicada en 17 països. Més informació a www.borjavilaseca.com

#ShapeYourWorld

Comprar Tickets