Álex López López: Top 10 Mundial Influencers Social Selling i Primer en parla hispana. Un dels majors i més prestigiosos experts en xarxes professionals com LinkedIn. Autor de el Llibre “Client Digital Venedor Digital”.

Formador en Xarxes Socials a Universitats i escoles de negoci com IESE, ESADE, IE, ISDI, Universitat de La Corunya i Universitat de Deusto.

Assessor d’estratègia digital per a múltiples empreses de sectors tan variats com la Banca, Farmacèutic, Automoció o Asseguradores. A més a més, als diferents sectors amb casos d’èxit aplicats tant a petites empreses com a companyies de gran envergadura i d’implementació nacional i internacional.

Paral·lelament a l’activitat com a formador és creador i gestor de continguts de dues comunitats LinkedIn amb milers de professionals com a membres. Al seu torn, dirigeix ​​l’empresa de formació Sartia. Competència que, sumada a la dels casos en què participa com a assessor extern, li permet prendre un pols real i diari de quina és l’estratègia més efectiva a dur a terme per a la millora del posicionament d’una marca en l’entorn digital i optimitzar al màxim l’ús de les xarxes socials.

En xarxes des de fa més d’una dècada li agrada dir que una de les enormes avantatges del canvi cultural i de l’evolució de les vendes és que en xarxes socials una petita Pime, o fins i tot un autònom; pot tenir els mateixos metres quadrats que una multinacional. Però que per això és necessari conèixer-les bé i pensar en aquest canal com una eina de treball clarament enfocada a la millora del negoci.

Les idees d’Álex ens ajudaran a entendre les vendes. Un ofici antic, en constant reinvenció , necessari i del que tots formarem part cada cop d’una forma més intensa.

#ShapeYourWorld

Comprar Tickets