Connecta amb nosaltres a les xarxes socials!!

Anna Gener és presidenta i CEO de Savills AguirreNewman, mentora de star-ups i Patrona de la Fundació Museu Picasso.

Victor Amela és periodista i novel·lista, co-creador de La Contra de La Vanguardia i escriptor de novel·les, l’última de les quals d’investigació biogràfica “Yo pude salvar a Lorca”, novembre de 2018.

Toni Segarra és creatiu i publicista, únic espanyol en la llista dels 100 Top Creative Minds de la revista Shots. La revista Forbes l’inclou entre les 25 persones més influents d’Espanya.

Sergio Ayala és formador de formadors, motivador i mentor d’equips de vendes i màrqueting, gran venedor, empresari, articulista i autor.

Guillem Roma, músic i realitzador audiovisual és un dels nous autors de l’escena musical catalana que sorprèn per l’originalitat d’un univers creatiu on conviuen influències llatinoamericanes i mediterrànies.

Paula Fernández-Ochoa és advocada i experta en màrqueting jurídic & marca personal en entorns d’alt rendiment.

Daria Shornikova és filòloga, comunicadora i experta en noves tecnologies. Dirigeix programes d’innovació, creixement i canvi en organitzacions i persones.

Mar Santamaria és urbanista, investigadora i professora. Co-fundadora de 300.000 km / s, equip d’urbanistes i enginyers que analitzen el Big Data per proveir serveis de consultoria urbana.

Jordi Hereu és president de la consultora de projectes urbans Idencity, cofundador i president de la consultora en competitivitat i internacionalització d’empreses Barcelona Plataforma Empresarial (BPE) i cofundador del programa Fledge Barcelona, d’acceleració de start-ups d’alt impacte social de països emergents. Va ser alcalde de Barcelona de 2006-2011.

Victor Parrado és artista polifacètic i tot terreny, monogolista, còmic i actor.